кампании

в социалните мрежи и поддръжка на профили в социалните мрежи

Поддръжка на инстаграм профил

Поддръжката на профил в инстаграм може да включва:

– създаване на профил

– създаване на стратегия за инстаграм

– развиване на инстаграм профил

– създаване на съдържание

– споделяне на постове, сторита и др. в профила

Отнема много време, но създава по-близка връзка с клинти и аудитория отколкото ако разчитате единствено на сайта си. 

Кампания за здравна грамотност

Здравната грамотност е сериозна тема в дейността на фондация “Ендометриоза и репродуктивно здраве” и затова решихме да отбележим месеца на грамотност (октомври) през 2021 г. с поредица от информационни постове по темата. Дизайн за инстаграм, споделени са и във фейсбук, линкдин и вайбър. Целта е да привлечем повече внимание по темата и да напомним за онлайн наръчника за пациентски права, който правихме през 2019 г. 

Поддръжка на инстаграм профил

Поддръжката на профил в инстаграм може да включва:

– създаване на профил

– създаване на стратегия за инстаграм

– развиване на инстаграм профил

– създаване на съдържание

– споделяне на постове, сторита и др. в профила

Може да се договори като месечен абонамент или еднократно за конкретен брой постове.

Стикери за социални мрежи

Стикерите са основни за социалните мрежи и една цялостна кампания може да включва и специално създадени за нея такива. Вижте всички в giphy.com. Можете да ги откриете по ключови думи в stories в инстаграм.

Ендо Март 2021 кампания

Тази кампания включваше постове за социалните мрежи, комплект образователни постове за инстаграм, които могат да се споделят, рамки за фейсбук, стикери и банери. Целия комплект материали можете да видите като кликнете на бутона:

Ендо истории

През март 2018 г. отправих покана към всички жени с ендометриоза, които биха искали да споделят собствените си истории със заболяването, да ги опишат в блога Endome.eu. Следващата година продължих инициативата, а през 2020 г. поканата вече отправихме от името на фондация “Ендометриоза и репродуктивно здраве”.

Вижте всички публикувани истории в блога: Ендо истории през ендо март.

През 2021 г. продължаваме кампанията и вече публикуваме истории периодично, като ги споделяме и във фейсбук и инстаграм на фондацията. За целта изработих постове за двете социални мрежи. Новите истории ще намерите като натиснете бутона.

Грид за инстаграм @endometriosis.bg

Един от най-лесните начини да отделите инстаграм акаунта си и да направите впечатление, е създаването на грид. Преливането от изображение в изображение стимулира любопитство и загатва за следващия пост, но освен това и фийда изглежда привлекателен и привлича повече последователи.

Разбира се, това работи единствено ако предлагате качествено и полезно за последователите си съдържание. Основна особеност на този вид постове е, че трябва да бъдат планирани предварително. Но са особено подходящи за кампании.  

Instagram story

Свикнали сме да подценяване сторитата в инстаграм, защото се правят бързо и изчезват още по-бързо. В някои случаи обаче е важно да се следва визуалния език на проекта или кампанията, част от които са тези истории. Важно е той да се запази еднакъв във всички канали, за да стане лесно разпознаваем. 

Освен това инстаграм историите могат да имат втори живот като hightlights и така вече преставят марката за наистина дълго време. 

Специален дизайн за сторита разработвам основно за проектите на фондация “Ендометриоза и репродуктивно здраве”. Можете да ги разгледате в инстаграм профила.

Инстаграм кампания "ФОРМулирай правата си"

За този проект не направихме отделен инстаграм акаунт, поради което се наложи да бъде визуално отеделен от останалото съдържание, което фондацията публикува. Решението беше създаването на грид със специален дизайн, който продължава визуално и смислово в поредица от постове и създава цялостно усещане за проект в проекта. 

Основна тема е усещането за потъване и опитите за изплуване въпреки това, което предадохме не само чрез снимките под вода, но и чрез допълнителните графични елементи между тях. Усещането за потъване беше редовно споменавано от участничките в проекта, поради което го избрахме и за тема, с която да го представим. 

"Ти избираш за твоето тяло!" в рамките на проекта ФОРМулирай правата си - фейсбук

Поредица от графики за инстаграм и фейсбук, които напомнят за основни принципи, стоящи в основната на пациентските права у нас. Споделени с истории за нарушени пациентски права на жени, които са участвали в проекта.

За оферти
и запитвания