За мен

Името ми е Анна Димитрова, но най-често съм Ани, а в интернет за по-кратко Ann Dim.

Завърших архитектура, а след това продължих образованието си с културология и изкуствознание.

Имам огромния проблем, но също така сериозно предимство, да се интересувам от много неща и да ми е трудно да се фокусирам върху едно единствено. След дългогодишна вътрешна борба, в крайна сметка реших да спра да се опитвам да се фокусирам върху едно нещо и вместо това да се оставя на интересите си и да намеря начин да използвам предимствата на този начин на мислене и да го прилагам възможно по-успешно в работата си.

В случаи като моя страницата За мен е трудна, защото се налага да се актуализира редовно, ето защо най-добре ще е да проверявате периодично:

Kакво правя в момента:

Проектиране и изпълнение на интериори,

Създаване на wordpress сайтове и блогове и разработване на съдържание за тях, последно време поддръжам основно този: endometriosis.bg,

Писане на статии (на здравна тематика) – напоследък най-често за Канва и Инстаграм,

Създавам темплейти за Канва, които улесняват моята и на други хора работа.

Създавам съдържание за социални мрежи,

Поддържам инстаграм профил, в който споделям полезни съвети за работа в Канва: @AnnDimDigital,

Съучредител съм и в момента и управител на фондация “Ендометриоза и репродуктивно здраве”. В момента работим по голяма кампания за Ендо Март – месеца за информираност за ендометриоза, който включва и кампания за безплатни медицински прегледи и онлайн пациентска конференция. 

В останалото време уча и прилагам върху себе си коучинг практики, терапевтични методи, масажи и всичко, което подпомага здравето, плета, снимам и чета винаги, когато остане време за това, проучвам нови неща и следвам интересите си, като в момента съм се фокусирала най-вече върху организация, продуктивност и подобряване на работни процеси.

Къде да ме намерите:

Присъствам онлайн отдавна и ако потърсите, ще откриете много начини за връзка с мен, но най-актуалните и където ще ме откриете най-лесно са:

За всичко, свързано с интернет, социални мрежи и съдържание, ми пишете в Инстаграм.

За женско и репродуктивно здраве и ендометриоза ще ме откриете във фейсбук групата на фондацията: Ендометриоза и репродуктивно здраве.

Можете да се абонирате и за newsletter-a, който изпращам всеки (почти) петък и който търпи промени, но отразява нещата, които публикувам тук и това, което ми се случва през седмицата. Можете да се абонирате тук: бюлетин/newsletter.

Обновено: 02.2022