Проверявах какво съм скрила в килера като коледна украса и открих това телено ангелче, което почти не се забелязва, ако не е сложено на тъмен фон. Правено е все пак да виси на елха… Съвсем го бях го забравила. Имаше една година, не помня кога точно, но поне преди 5-6, когато направих доста такива, за да ги продавам предколедно в магазина и явно съм запазила едно за вкъщи. Нямах клещи, така че всички ги огъвах на ръка и след това пръстите ме боляха поне седмица, защото телта е стоманена и доста дебела.

Изобщо не съм използвала тел скоро, а и да го направя, вероятно ще е за нещо коренно различно. Все пак си спомням, че бях много доволна от резулатата тогава, ако не се лъжа целия сезон бях на тема ангели и крила. Така и не им намерих подходящо място в магазина, макар че се постарах доста. Когато пространството е огромно, дребните играчки и декорации някак изчезваха много бързо. Една от причините да си мечтаех за по-малко място… другата беше чистенето разбира се 🙂

Значката също е стара, от времето, когато бях обсебена от копчета, което пък беше преди около 4 години, когато имах офис на Граф Игнатиев и редовно минавах покрай магазина за копчета и прежда до пощата. Обикновено си харесвам копче и по него правя цветето, но най-често резултатът не ми харесва и започвам да правя всякакви комбинации, докато не открия подходящото. Тази специално ще ми отива на палтото, но още не съм ? сложила закопчалка, така че засега е само декор за снимки. Светлокафявото в средата е любимата ми еластична прежда, от която стават страхотни неща, но съм забравила от къде я купувах и съответно в момента не мога да я открия.