Иван Ламбрев се свърза с мен още при започването на практиката си в София с конкретни идеи, набъбнало портфолио и изискване да се използва същата технология като в първия му сайт, но с възможност за лесна поддръжка и актуализация от собственика.

Започнахме с конкретизиране на основните насоки, в които очаква да се насочи практиката му в следващите години, и селекция на материала, който щеше да бъде включен в портфолиото му.

Направихме анализ на силните и слабите страни на предишния му сайт, както и какво се търси от потенциалните клиенти в София и след това съставихме концепцията за новия дизайн и фейсбук страницата.

Избрахме визия, в която фотографиите са на преден план, защото това е най-добрият начин за запознаване с работата му. Но обърнахме внимание и на създаването на работещ блог към сайта, който да запознае хората с човека зад обектива и да им покаже какво да очакват от фотосесията си.

Сайтът съществува вече почти четири години и продължава да се развива, като се добавят допълнителни секции и опции. При стартирането му проведохме подробно обучение с клиента, който държеше да може да поддържа всичко сам. След кратък период, в който помагах с поддръжката, той вече поддържа и развива сайта си успешно и напълно самостоятелно.

Можете да разгледате сайта на www.lambrevphotography.com